0%

Martina McBride: H σπάνια φωτογραφία με τη σωσία κόρη της Ava


Η Martina McBride εκφράζει την απολυτη αγάπη για την κόρη της με αφορμή τα 19α γενέθλιά της.

Η σταρ της country μουσικής μοιράστηκε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram προς τιμήν της κόρης της Ava που έγινε 19 ετών. Στην ανάρτησή της, η τραγουδίστρια, 57 ετών, συμπεριέλαβε πρώτα ένα ασπρόμαυρο throwback της ίδιας και της Ava πριν προσθέσει μια πιο πρόσφατη φωτογραφία των δύο.

Η McBride και η Ava μοιράζονται μια εκπληκτική ομοιότητα, καθώς βλέπουμε τη 19χρονη να τυλίγει το χέρι της γύρω από τη μαμά της ενώ βρίσκεται σε ένα εστιατόριο.

Αυτό το κορίτσι έγινε 19 ετών πριν από λίγες μέρες. Το κορίτσι μου. Σ’ αγαπώ Ava”, έγραψε η McBride. “Λατρεύω όλα όσα κάνουμε μαζί… όλες τις παρέες στην κουζίνα, τις βόλτες στο περίπτερο με τα λαχανικά, τις συζητήσεις, τα γέλια. Το πόσο βαθιά συνδεδεμένες είμαστε με όλους τους μικρούς και μεγάλους τρόπους. Είσαι υπέροχα φτιαγμένη”.

Εκτός από την Ava, η Martina και ο σύζυγός της John McBride έχουν τις κόρες Delaney, 29 ετών, και Emma, 26 ετών.

Όσο πολυάσχολη και αν είναι η καλλιτέχνις, η οικογένειά της έρχεται πάντα πρώτη. Κάποτε δήλωσε στο PEOPLE ότι έχει απορρίψει πολλές τηλεοπτικές δουλειές και μακροχρόνιες περιοδείες στο εξωτερικό για να κρατήσει τη ζωή της “όσο το δυνατόν πιο λογική και φυσιολογική για τα παιδιά”.


PlayCoverTrack Title
Track Authors