0%

Βαρύ πένθος στην country μουσική – Πέθανε ο Kris Kristofferson στα 88 του


Στα 88 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός καλλιτέχνης Kris Kristofferson. Τη θλιβερή ανακοίνωση έκανε η οικογένειά του με δήλωση στα social media, οπου ανέφεραν ότι ο Kris Kristofferson πέθανε το Σάββατο, στο σπίτι του στο Μάουι, περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση ότι ο σύζυγος/παππούς/παππούς μας, Kris Kristofferson, απεβίωσε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο σπίτι. Είμαστε όλοι τόσο ευλογημένοι για τον χρόνο μας μαζί του. Σας ευχαριστούμε που τον αγαπάτε όλα αυτά τα χρόνια, και όταν δείτε ένα ουράνιο τόξο, να ξέρετε ότι χαμογελάει από ψηλά σε όλους μας. ” – Η οικογένεια του Kris Kristofferson. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα αυτό το διάστημα” αναφερόταν στη δήλωσή τους.

Το Country Music Association εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια σε μια συγκινητική δήλωση, λέγοντας το “αντίο” στον εμβληματικό καλλιτέχνη.

Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε για την απώλεια του θρυλικού είδωλου της Country Music Kris Kristofferson. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μέλος του Country Music Hall of Fame άφησε για πάντα το στίγμα του στην ιστορία της μουσικής. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους αγαπημένους του αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Ο Kris είχε μια λαμπερή καριέρα ως τραγουδοποιός και τραγουδιστής αλλά κατέκτησε και τον κόσμο του Χόλιγουντ με τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους. Γνώρισε τεράστια επιτυχία στο πλευρό της Barbra Streisand στην ταινία “A star is born”

Όταν ρωτήθηκε ποιο πιστεύει ότι είναι το μυστικό της ζωής, ο Kristofferson δήλωσε στο Men’s Journal το 2017: «Είχα μια λίστα με κανόνες που έφτιαξα μια φορά. Λέει: Πες την αλήθεια, τραγούδα με πάθος, δούλεψε με γέλιο και αγάπησε με καρδιά. Αυτοί είναι καλοί για να ξεκινήσεις έτσι κι αλλιώς».


PlayCoverTrack Title
Track Authors